Integrér Trustpilot-anmeldelser med Slack

Integrér Trustpilot-anmeldelser med Slack

Hos Trustpilot kan vi godt lide at eksperimentere med API'er, og det kan de også hos Slack. Slack er en praktisk messaging-app, som vi bruger til meget af vores interne kommunikation. Da en af vores udviklere begyndte at eksperimentere i forbindelse med Trustpilot Labs, virkede det derfor oplagt for ham at kombinere et fremragende kommunikationsværktøj med en fremragende platform for online-anmeldelser.

Han arbejdede videre med idéen, og resultatet blev en praktisk lille app, som du kan bruge til hurtigt og let at læse og besvare dine seneste anmeldelser via Slack ved hjælp af slackbot.

Og som en ekstra bonus: Hvis du har Slack på din telefon, kan du tjekke dine anmeldelser på farten. Uanset om du har en enkeltmandsvirksomhed eller er en del af et team, vil det give dig fleksibilitet i din hverdag at have appen ved hånden, når du besvarer dine anmeldelser.

"Det er altid fedt, når udviklere eksperimenterer med nye teknologier og bygger nye spændende værktøjer. De videreudvikler ikke blot deres tekniske færdigheder, men løser også et egentligt problem for vores kunder, så de får strømlinet deres processer og dermed sparer tid. Denne integration med Slack er et strålende eksempel på, at et mindre projekt kan være virkelig fantastisk."

Milena Nikolova, product manager

I det følgende kan du læse mere om Slack-integrationen, hvor du finder appen, og hvordan du kan afprøve den gratis. Hvis du selv er klar til at eksperimentere lidt, kan du rulle ned og finde ud af, hvordan du bygger din egen tilpassede version.

Sådan installerer du Slack-appen ...

Du kan finde appen i Trustpilot Labs og læse, hvordan du kommer i gang. Når du har sat den op, kan du bruge en eksisterende Slack-kanal, men det anbefales dog, at du opretter en til formålet, så dine anmeldelser ikke bliver rodet sammen med anden kommunikation.

Sådan virker appen – anmeldelserne kommer automatisk

  • Når du tilføjer appen til dit Slack-team, bliver der oprettet en slackbot med adgang til en af dine Slack-kanaler.
  • Når du får en ny anmeldelse, vil botten poste den på den kanal, hvorefter du kan besvare den.
  • Botten vil oprette en tråd, hvor du kan skrive, redigere og sende dit svar.

Du kan også sende anmodninger til botten

  • Bed for eksempel botten om at vise dig en 5-stjernet anmeldelse.
  • Derefter viser den dig den seneste 5-stjernet anmeldelse, som du ikke har svaret på endnu.
  • Skriv, redigér og send dit svar.

Vi har været inde på, hvor du finder appen, og hvordan den virker. Du finder nogle screenshots i højre side, og hvis du gerne vil vide, hvordan appen fungerer i virkeligheden, kan du se det i denne demo-video:

Slack, Trustpilot
Trustpilot, anmeldelser, sociale medier

... eller rul ned til din egen tilpassede version

(Det følgende er henvendt til udviklere)

Vil du hellere bygge din egen API-integration? Det er en open source-app, så du kan nemt få fat i kildekoden på Github og bygge videre på den. Du skal blot have lidt erfaring med NodeJs og et sted at hoste og køre din app.

Som en øvelse kan du prøve at forbinde din app med vores Webhooks-app for automatisk at få nye anmeldelser i din Slack-kanal.

Den færdige version i Trustpilot Labs er en open source-container, så dine pull requests er altid velkomne. Kig vores dokumentation igennem, og bliv inspireret til at bidrage til dette underholdende projekt.

God fornøjelse!

Så enkelt er det. Det, der startede som en god idé, blev et sjovt eksperiment, og hvem ved, hvad det vil føre til? Som med alle projekter i Labs bliver denne app måske en dag lanceret som et virksomhedsprodukt. Men indtil da er du forhåbentlig blevet inspireret til selv at foretage nogle eksperimenter, og så kan nogle virksomheder forhåbentlig også få gavn af appen.

Vi vil meget gerne have feedback. Så skriv endelig til hi5@trustpilot.com eller tweet @trustpilot med #TrustpilotLabs, og fortæl os, hvad du synes.

Vil du gerne læse om andre Trustpilot API-eksperimenter? Så gå ind på Product Blogs, eller gå direkte til:

Testing a Product & Service Review Invitation Tool with APIs
My API experiment - sending review invitations by text message

New Call-to-action