De første 72 timer: Fra Sales til Customer Success

De første 72 timer: Fra Sales til Customer Success

Du kan se mulighederne med Trustpilot og vil gerne have stjerner på Google, nå ud til flere forbrugere og få højere konverteringer. Men du har ikke ressourcer til at påtage dig endnu et stort projekt. Læs her, hvordan du kommer i gang med Trustpilot.

VELKOMMEN TIL DE FØRSTE 72 TIMER MED TRUSTPILOT

Sådan er de første 3 døgn efter kontrakten er underskrevet, og det er tid til at komme i gang.

INDEN FOR DE FØRSTE 24 TIMER
Du vil blive inviteret til at deltage i en træningssession, hvor du vil lære at bruge vores platform. Du vil blive trænet af en erfaren Customer Success Manager, og efter en halv time vil du have lært, hvordan du bruger vores system.

        I din træningssession vil vores virksomhedsplatform (ovenfor) blive gennemgået.

      I din træningssession vil vores virksomhedsplatform (ovenfor) blive gennemgået.

DE NÆSTE 24 TIMER
Du vil blive præsenteret for dit Customer Success-team: en dedikeret Customer Success Manager og Integration Manager. Deres primære mål er at gøre det nemt for dig at implementere Trustpilot og sørge for, at du får mest muligt ud af vores platform.

  Customer Success teambuilding. Og ja, det er matchende pyjamasser.

Customer Success teambuilding. Og ja, det er matchende pyjamasser.

I løbet af det efterfølgende telefonmøde med din Integration Manager vil du få hjælp til at sætte din virksomhedsprofil op, og du vil sende dine første invitationer. Dit Customer Success-team vil sammen med dig se nærmere på, hvordan vores platform kan optimeres i forhold til din virksomhed og svare på alle dine spørgsmål.

En af vores nyeste partnere, BookFuel, som arbejder med selvudgivelse, fik virkelig meget ud af deres trænings-webinar. Efter en halv time kendte de platformen så godt, at det efterfølgende telefonmøde blev brugt til at diskutere deres langsigtede strategi og sende deres første invitationer. I de første 24 timer efter telefonmødet fik de syv anmeldelser og svarede på flere af dem.

Den sidste etape - din tredje dag med Trustpilot
Log ind på din konto og se resultaterne tikke ind. Gå i dialog med dine kunder, når de skriver anmeldelser af din virksomhed. Automatiser din indsamling af anmeldelser. Vis dine 5-stjernede anmeldelser på din hjemmeside. Og giv dig selv credit for at have styrket din virksomhed.

Stadig i tvivl?

Mønstereksemplet
Da Colorado Pen begyndte at engagere sig online og bruge Trustpilots værktøjer, modtog de 134 anmeldelser, automatiserede deres indsamling af anmeldelser og fik sat deres hjemmeside op til at vise deres anmeldelser for at forbedre deres konverteringstal. Og alt dette inden for 72 timer efter deres første telefonmøde med Trustpilot.

  Colorado Pen bruger en Trustpilot-widget til at vise deres anmeldelser på deres hjemmeside.

Colorado Pen bruger en Trustpilot-widget til at vise deres anmeldelser på deres hjemmeside.

Vi arbejder på at få dig i gang så hurtigt, fordi vores erfaring viser, at vores mest succesfulde kunder er dem, der lynhurtigt får anmeldelser.

Din succes er vores succes. Fra det øjeblik, du tilmelder dig, vil dit Trustpilot-team arbejde hårdt på, at du får feedback fra dine kunder, som du kan bruge til at forbedre din kundeservice og din forretning.

Er du klar til at møde dit team?