Brug dine anmeldelser til at skabe vækst i din virksomhed!

Brug dine anmeldelser til at skabe vækst i din virksomhed!

Trustpilot vil have DIG! (til at gøre mere med dine anmeldelser)

Med indsamling af anmeldelser kan din virksomhed dele dem på jeres hjemmeside og derigennem øge konverteringer og reducere antallet af kunder, der ikke gennemfører deres køb. Men hvad hvis de kunne gøre endnu mere for dig? Du kan (og bør) også bruge anmeldelser til at forbedre din forretning og holde øje med dit online omdømme samt hvordan du klarer dig. Ved at bruge feedback til at opgradere din service og dine produkter kan du komme foran dine konkurrenter.

Den ufiltrerede feedback, du får fra dine kunder, kan hjælpe dig med at finde ud af, hvad dine kunder kan lide ved din virksomhed, og hvad der ikke lever op til deres forventninger.

Mens de fleste virksomheder indsamler anmeldelser online, er der meget mere, du kan gøre med den information, du får. Hvis du tror, det vil tage for lang tid at analysere den feedback, du får, eller du ikke har ressourcerne til det, har vi en løsning, der måske vil fungere for dig.

Trendrapporter

For fuldt ud at forstå hvordan din virksomhed klarer sig og få en præcis referenceramme, bør du indsamle data på det over tid. Her kan du med fordel observere trends måned for måned i en graf.

   Et eksempel på en 12-måneders oversigt med den gennemsnitlige bedømmelse over for antallet af anmeldelser.

Et eksempel på en 12-måneders oversigt med den gennemsnitlige bedømmelse over for antallet af anmeldelser.

Ved hjælp af sådanne grafer kan en virksomhed finde ud af, om deres anmeldelser ligger nogenlunde jævnt, eller om der er store udsving i deres gennemsnitlige bedømmelse, som kræver en nærmere undersøgelse.

Hold øje med mål og hvordan, du klarer dig, i bestemte perioder

Det er vigtigt at sætte mål for effektivt at kunne spore dine medarbejderes succes. Som du kan se nedenfor, kan det at lave detaljerede rapporter med data for vigtige parametre vise, hvordan din virksomhed klarer sig måned for måned. Desuden kan de bruges til at holde øje med interne mål.

detaljeret rapport, vigtige parametre, måned for måned, interne mål

Ved at bruge en rapport som ovenfor kan din virksomhed se en udspecificering af en række statistikker på månedsbasis. Du kan se, om din virksomhed bliver ved med at få gode anmeldelser, ligesom du også kan se, om et fald i din gennemsnitlige bedømmelse skyldes polariserede anmeldelser eller andre faktorer.

Når en virksomhed svarer på deres kunders feedback, viser det, at de lytter - og at kundernes mening betyder noget. Et vigtigt mål for din virksomhed bør være svartid. Hvor hurtigt svarer din virksomhed i gennemsnit på anmeldelser? Det er en god ting at svare hurtigt, men som regel prioriteres det at svare på alle negative anmeldelser.

Sådan får du en rapport

Du kan enten selv designe og lave din rapport manuelt - men det kan let komme til at tage mange timer (og kopper kaffe) - eller du kan bruge Trustpilots værktøjer til at få rapporten på et øjeblik.

Virksomheder kan få meget ud af rapporter baseret på anmeldelser, men det kan være svært at beslutte hvilke aspekter, det er vigtigst at undersøge. Til at starte med involverede vores tilgang til rapporter baseret på anmeldelser sentiment analysis (analyse af holdninger), som undersøgte den tone, der blev brugt, og trendanalyser, som ser på ændringer i data over tid.

Sentiment analysis samler lister af ord, der korrelerer med enten positive eller negative værdier. Den type data, man får ud af sådan en rapport, er interessant men ikke særligt handlingsrettet. En trendanalyse giver et overblik over din virksomheds tilstand men uden en stor detaljegrad.

På baggrund af vores indledende resultater besluttede vi at dykke dybere ned i dataene.

Ideelt set skal rapporten tracke og overvåge, hvor sund en virksomheds er, mens den også er så detaljeret, at den kan give en virksomhed indsigt i, hvad der skal ændres eller forbedres. Trustpilots rapport er blevet udviklet for at opnå dette.

Selvom vores rapport er udviklet med Trustpilot-kunder in mente, vil den være værdifuld for alle virksomheder, der indsamler kundefeedback, og som gerne vil forbedre deres virksomhed og slå konkurrenterne. Kontakt din Trustpilot Success Manager for at høre om mulighederne for at tilføje denne funktion til din Trustpilot-løsning.