Øg dit salg med disse Trustpilot tips

Øg dit salg med disse Trustpilot tips

Julesalget er overstået, men på trods af at salget stiger hvert år over denne periode, så betyder det ikke at salget behøver at falde, når julehandlen slutter. 

Så hvordan kan du holde interessen oppe i 2015?  Ved at udnytte værdien af online anmeldelser.

Det er aldrig for sent at begynde at bruge dine anmeldelser aktivt i din markedsføring. Og er du er uden anmeldelser lige nu , så husk at du gratis kan tilmelde dig Trustpilots prøveperiode.

Her er nogle af vores bedste tips til at sikre salgssucces:

Nr.1 : Start med at indsamle anmeldelser med det samme

Store skilte der reklamerer med  ”UDSALG” er blevet så forældet, at kunden i mange tilfælde er blevet imun over for dem. Hvad der tilgengæld er mere magtfuldt, er udtalelser fra andre kunder og det er her anmedelser kan hjælpe dig.

Kundernes anmeldelser gennem Trustpilot er både uafhængige og pålidelige. Anmeldelserne hjælper dig ikke blot med at forstå dine kunder , men kan også hjælpe potentielle kunder med at forstå dig. De viser, hvad du gør godt, hjælper med at opbygge tillid og de hjælper dig med at sælge .

Statistik fra Trustpilot’s Business Owner’s Guide viser, at 78% føler sig mere trygge i et køb, når der er gjort brug af anmeldelser.  Gennem brug af anmeldelser kan du sælge dit brand på en langt mere effektiv måde.

Nr 2 : Inviter dine kunder til at anmelde din virksomhed

Det er nu, at du aktivt skal gøre en indsats for at indsamle anmeldelser, i stedet for blot at vente på, at de kommer af sig selv. En måde hvorpå du kan gøre dette, er ved at sende indbydelser til at anmelde din virksomhed, ud til dine kunder. Ved at bruge Trustpilots skabeloner kan du gøre dette lettere for dig selv, og slappe af mens dine kunder klarer din markedsføring for dig. 

Nr.3 : Præsenter dine anmeldelser -  Brickleys

Tiden er af afgørende betydning , men det samme er det visuelle, og ofte går disse to desværre ikke hånd i hånd. Men med Trustpilots Trustbox widgets har det aldrig været lettere, eller hurtigere, at vise dine online kundeanmeldelser.

Når du først er begyndt at indsamle dine anmeldelser, er det eneste du skal gøre blot at vælge den for dig rigtige Trustbox og finde den rigtige placering på din hjemmeside – se på billedet hvordan Brickleys har gjort det.

Du kan vise din TrustScore og / eller individuelle anmeldelser overalt på din hjemmeside, hvad enten det er på din startside eller ved checkout,  kan det give dine kunder det sidste opmuntrende skub til at fuldføre deres køb.

Nr.4 : Få din marketing afdeling til at sprede ordet

Din marketing afdeling sender højst sandsynligt e-mails ud til dine kunder, som retter opmærksomhed mod dit site. Men hvorfor ikke også inkludere dine anmeldelser i disse emails?

Dette hjælper med at vise dine kunder, at dit omdømme rent faktisk er som  du hævder og forsikrer dine kunder at de trygt kan handle hos dig.

 Nr.5 : Få opmærksomhed på Google

Hvis du har en Google AdWords -konto, kan du tilpasse den med dine kunders anmeldelser. Hvis du blot har 30 anmeldelser med en rating over 3,5 ( ud af 5 ) på en side som Trustpilot, har du allerede mulighed for at vise dine kunder en værdig repræsentation af din virksomhed.