Kom i gang med Trustpilot – gratis vejledning

Kom i gang med Trustpilot – gratis vejledning

Du har registreret din virksomhed på Trustpilot og er helt klar til at indsamle anmeldelser. Men hvad så nu?

Det svarer vi på i vejledningen ’Kom i gang med Trustpilot’. I fire korte artikler får du svar på alt, du har brug for at vide om, hvordan du kommer i gang med at bruge Trustpilot – lige fra hvordan du tilpasser din profil og indsamler anmeldelser, til hvordan du aktiverer brandambassadører og integrerer Trustpilot på din hjemmeside.

Trustpilots værktøjer hjælper dig med at opbygge tillidsforhold til dine kunder, hvilket er et vigtigt succeskriterium. Med vores vejledning kommer du i gang på ingen tid.

Klik på ikonet nedenfor for at downloade første del af vejledningen. Når du er færdig med den, bliver du automatisk sendt videre til de næste afsnit.

”Men hey, vent – jeg vil gerne spørge om noget!”

Det skal du være meget velkommen til! Vi har allerede svaret på dine spørgsmål herunder.

Hvorfor skal jeg opdatere min profil?

Trustpilots virksomhedsside er ofte det første sted, forbrugerne besøger, når de leder efter et sted at handle. Derfor er det meget vigtigt, at din virksomhedsprofil er færdig. På den måde kan potentielle kunder få et hurtigt overblik over din virksomhed. Brug profilen til at interagere med dine kunder – det betaler sig hurtigere, end du aner.

Hvem yder support?

Det gør Trustpilots yderst kompetente support-personale. Vejledningen ’Kom i gang med Trustpilot’ er den første i en række artikler, der er skrevet for at hjælpe dig med at håndtere Trustpilots forskellige værktøjer. Alle vejledningerne er publiceret i Trustpilot Support Center – vores helt egen vidensdatabase. Her samler vi alle de spørgsmål, vi får, og giver svarene i korte artikler. Uanset hvad spørgsmålet er, så har vi svaret på det.

Hvad nu, hvis jeg har yderligere spørgsmål?

Så skal du bare henvende dig til os! Giv lyd, hvis vejledningen ikke er nok (hvilket vi er ret sikre på, at den er). Vi sidder klar og glæder os allerede til at tale med dig.