Historisk vækst hos Trustpilot – rejser en halv milliard kroner

Historisk vækst hos Trustpilot – rejser en halv milliard kroner

Hvis dagen i dag ligner de fleste andre dage, vil 10.000 forbrugere have oprettet en profil på Trustpilots community inden midnat. Det er en kendsgerning vi gerne vil fejre. Den afspejler flere vigtige tendenser, som har haft betydning for, at Trustpilot er vokset og i dag har kunder i 65 forskellige lande:

  • Forbrugere i hele verden handler i stigende grad online, og brugeranmeldelser får stadig større betydning, når forbrugerne skal vælge, hvem de vil handle med.

  • De traditionelle former for markedsføring spiller stadig en vigtig rolle, men deres effekt er faldende. For brugeranmeldelser gælder det modsatte: Deres effekt er stigende.

  • Forbrugere vil fremover dele oplevelser om ethvert brand online. På Trustpilot har virksomheder mulighed for at gå i dialog med deres kunder, lære af deres feedback og dermed forbedre deres kundeservice. I dag er der 13 millioner anmeldelser af 100.000 virksomheder på Trustpilots community – og vi forventer, at der kommer mange flere.

Vi er stolte af at kunne annoncere, at Trustpilot nu har fået 73,5 millioner dollar, svarende til en halv milliard kroner, i en ny finansieringsrunde. Kapitalindsprøjtningen er én af de største nogensinde til en dansk opstartsvirksomhed, og pengene skal bl.a. bruges til at fortsætte vores globale vækst og styrke vores arbejde med at sikre tillid til brugeranmeldelser.

Hvad betyder det for dig?

En halv milliard kroner er en tillidserklæring, og hos Trustpilot står vi over for en stor og vigtig opgave med at udbrede brugeranmeldelser til endnu flere forbrugere og virksomheder, både på nye og kendte markeder.

Vi vil investere massivt i vores teknologi, så både forbrugere og virksomheder får de bedste værktøjer – og den bedste værdi – af at bruge Trustpilot.

Vi vil styrke vores arbejde med at sikre forbrugernes tillid til brugeranmeldelser. Vi har i dag automatiserede processer, der arbejder 24-7 for at identificere falske anmeldelser, såvel som et team på 30 medarbejdere, der arbejder på at sikre, at vores retningslinjer bliver overholdt.

Vi vil gerne takke alle vores kunder og de millioner af forbrugere, der hver dag er med til at gøre Trustpilot til det, det er: et aktivt community, hvor forbrugere og virksomheder kan gå i dialog og sammen skabe bedre købsoplevelser!

Lær mere om Trustpilot for forbrugere og virksomheder.